Ще одна страва з економ меню. Цього разу це пиріг з пореєм, гарна ідея для сніданку, обіду чи вечері. Він не потребує великих затрат ні фізичних, ні фінансових.
Інгредієнти: 400 г замороженого слойоного тіста, 2 стебла цибулі-порею, 260 г сметани, 4 яйця, 200 г бринзи, сіль, перець, готова суміш прованських чи італійських трав.
Тісто розморозити, розтачати та викласти на деко, сформувавши бортики.
Для начинки помити цибулю та порізати кружальцями.
Сметану збити з яйцями, приправити сіллю, травами та перцем за смаком.
На тісто викласти цибулю.
Вилити яєчну суміш.
Посипати подрібненою бринзою і запікати в роізгрітій до 180 градусів духовці 35 хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар