понеділок, 13 липня 2015 р.

Пиріг з пореєм


Ще одна страва з економ меню. Цього разу це пиріг з пореєм, гарна ідея для сніданку, обіду чи вечері. Він не потребує великих затрат ні фізичних, ні фінансових.
Інгредієнти: 400 г замороженого слойоного тіста, 2 стебла цибулі-порею, 260 г сметани, 4 яйця, 200 г бринзи, сіль, перець, готова суміш прованських чи італійських трав.
Тісто розморозити, розтачати та викласти на деко, сформувавши бортики. 

Для начинки помити цибулю та порізати кружальцями. 

Сметану збити з яйцями, приправити сіллю, травами та перцем за смаком. 


На тісто викласти цибулю. 

Вилити яєчну суміш. 

Посипати подрібненою бринзою і запікати в роізгрітій до 180 градусів духовці 35 хвилин.
І за 35 хвилин на вашій кухні запанує незрівняний аромат свіжоспеченого пирога. Залишається лише заварити свого улюбленого чаю чи запашною кави.









Немає коментарів:

Дописати коментар