Інгредієнти: 3 банани, 150 г шоколаду, 1 ст. л. рафінованої олії, 1-2 ст. л. подрібнених горіхів, кокосової стружки, цукрової посипки тощо, 3 трубочки для коктейлів або 6 паличок для морозива.
Процес приготування цього морозива елементарний. Спочатку приготуємо палички для нашого морозива. Трубочки для коктейлю, просто розрізати навпіл. Банани почистити від шкіри, розрізати навпіл.
З того боку, де зріз запхати половинку трубочки.
Кожен банан на трубочці акуратно обгорнути харчовою плівкою. Поставити банани в морозильну камеру на 1-1,5 години, можна тримати і довше.
Шоколад посікти, перекласти до каструлі, додати олію. Розтопити на водяній бані або ж на маленькому вогні.
Витягнути банани з морозилки і щедро полити помадкою.
Посипати улюбленою посипкою. Я брала кокосову стружку, ви можете посипати посіченими горіхами, цукровою посипкою, подрібненим повітряним рисом тощо.
Знову поставити до морозилки 1-1,5 години.
Заморожені банани дуже тверді, тому перед вживанням потримайте їх при кімнатній температурі 10-15 хвилин.
Заморожені банани дуже тверді, тому перед вживанням потримайте їх при кімнатній температурі 10-15 хвилин.
Дуже смачно! Смакує як бананове ескімо. Насправді в цьому рецепті немає нічого складного чи не звичного, просто заморожені банани. Втім, вони смакують зовсім по-іншому, аніж звичайні банани. Насамперед вишуканості додає шоколад, а морозильна камера перетворює фрукти на справжнє морозиво.
Думаю, цей рецепт особливо сподобається дітворі і мамам, які вже не дуже знають чим здивувати своїх кровиночок. А тут все просто і корисно!
Ідеальний літній рецепт. Мінімум зусиль - максимум задоволення! Все як я люблю!
Немає коментарів:
Дописати коментар