суботу, 4 лютого 2017 р.

Сніданок №1 "Смачне освідчення", або Закохане меню

Можна по-різному ставитися до Дня святого Валентина, наприклад, для мене це прекрасний привід ще раз освідчитися в коханні своїй половинці та приготувати для нього (неї) романтичну вечерю, обід чи сніданок. Тож, маючи в запасі ще трішки часу готуватиму страви, котрі найкраще підійдуть до Дня усіх закоханих. Продовжу свій смачний романтичний марафон з кількох варіантів сніданків. Як на мене, смачний сніданок - найкращий подарунок для свого коханого чи коханої, особливо, коли вранці принести його йому (їй) до ліжка:). Сьогодні готуватимемо сирники з яблуками та фруктовий салат.
Інгредієнти. Для сирників: 700 г домашнього сиру, 2 яйця, 5 ст. л. борошна + борошно для панірування, 1 пачка ванільного цукру, 0, 5 ч. л. кориці, 1 яблуко. 
Для фруктового салату: 1 яблуко, 1 великий банан, 1 апельсин, жменя зерен гранату, 100 мл йогурту на свій смак.

Як на мене, сирники - страва, яка ідеально підходить для сніданку як звичайного, так і для святкового. Тож розпочнемо їх готувати.
Сир викласти в миску, додати яйця, цукор, ванільний цукор і корицю вимішати руками чи ложкою до однорідності. Додати борошно і ще раз вимішати.
Яблоко почистити від шкірки.
Порізати яблуко тонеькими шматочками, додати до сиру і вимішати.
На дошку просіяти борошно для панірування. Вологими руками скатати невеличкі кульки.

 Кульки обваляти в борошні та сформувати з них пляцочки.
Обсмажити на розігрітій олії з обох сторін на сильному вогні. 

З цих складників виходить ціла гора смачних і соковитих сирників. Тепер приступаємо до приготування фруктового салату. Банани порізати кружальцями.
Яблука помити, апельсин почистити від шкірки. Яблука та апельсин порізати кубиками.

З гранату вибрати потрібну кількість зерен.
В креманку, я взяла бокали для міртіні, викласти яблука та апельсин.
По колу викласти банани.
Полити салат йогуртом і посипати зверху зернами гранату.
Загалом з цих складників у мене вийшло 4 порції салату - неймовірно смачного і корисного.




Сніданок №1 не дарма назвала "Смачне освідчення", адже з таким сніданком можна сміливо пропонувати руку і серце:). В меню - фруктовий салат та сирники з яблуками. Як на мене, ідеальний початок дня.


 Якщо почати ранок з такого сніданку - гарний настрій забезпечено на цілий день. Ніжні сирники та фруктовий салат - прекрасний початок дня і чудовий подарунок в День святого Валентина усім, кого любиш.



 Салат - це завжди експромт, тож і цей фруктовий салат не виняток. Приготувати його можна з тих фруктів, які любить ваш коханий чи кохана. Варіантів чимало:).



 Ось такий вийшов сніданок №1 - легкий та поживний з присмаком любові та неймовірним ароматом романтики.

Немає коментарів:

Дописати коментар