понеділок, 6 лютого 2017 р.

Сніданок №2 "Ранковий поцілунок", або Закохане меню


Прийшла черга для сніданку №2. В цьому варіанті пропоную вразити свого коханого (кохану) французькими грінками та молочним ягідним коктейлем. Ніжний і легкий початок найромантичнішого дня в році.
Інгредієнти. Для французьких грінок: 1 здобна булка, 150 мл молока, 3 яйця, 1-2 ст. л. цукру, 0,5 ч. л. кориці, 1 ч. л. ванільного цукру, дрібка солі, вершкове масло для смаження.
Для молочного ягідного коктейлю: 2 невеличкі банани, 300 г йогурту, 200 г улюблених ягід (брала морожені), 1 жменя мигдалевих пластівців (за бажанням), 1 ст. л. кленового сиропу або меду.
Булку порізати скибочками, вчорашня булка підійде для цього ідеально. Хоча я брала свіжу.
В миску збити яйця, додати молоко, цукор, ванільний цукор і корицю, все ретельно збити.
Скибочки хліба занурити в яєчно-молочну суміш.
Обсмажити на вершковому маслі з обох сторін.
А тепер готуємо коктейль. Банан порізати.
 До банану влити йогурт, додати мед чи кленовий сироп, ягоди та мигдалеві пластівці.
Всю суміш збити блендером до однорідності.
 Ось і все - романтичний сніданок готовий. 



 Французькі грінки - це  мій улюблений сніданок з дитинства. Пригадую, як моя мамуся смажила їх для мене з братом перед школою. Неймовірна смакота. Ці тости гарно смакуватимуть не лише як шкільний сніданок, а й - романтичний.



 Ці грінки добре смакуватимуть як зі сметаною, так і з джемом чи улюленим варенням.


 Це дуже легкий сніданок, як невагомий ранковий поцілунок. З цих складників виходить багатенько грінок та дві порції коктейлю.

Вчорашні грінки легко перетворити на свіжі, підігрівши в мікрохвильовій печі чи духовці. Тож ними можна смакувати впродовж кількох днів.

Ось така вийшла смакота. Серед плюсів цього сніданку - простота приготування. Усім бажаю вдалого дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар