Інгредієнти: 3 невеликі риби (кількість риби змінюйте, залежно від кількості осіб, для яких готуєте цю страву), 0,5 невеличкого лимона, 3 гілочки розмарину, 1 ст. л. оливкової олії, 2 ч. л. солі, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю, 3 ч. л. готової суміші прованських чи італійських трав.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
середа, 15 лютого 2017 р.
Пструг запечений з розмарином і лимоном
Інгредієнти: 3 невеликі риби (кількість риби змінюйте, залежно від кількості осіб, для яких готуєте цю страву), 0,5 невеличкого лимона, 3 гілочки розмарину, 1 ст. л. оливкової олії, 2 ч. л. солі, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю, 3 ч. л. готової суміші прованських чи італійських трав.
Апельсиновий сирник з мусом з білого шоколаду
Традиційно апельсинові десерти у більшості асоціюються з Новим Роком, ...
Яблучно-обліпиховий безалкогольний глінтвейн
Пора гарячих напоїв настала, обожнюю закутатися в улюблений плед, зава ...
Запечена лимонна курка
Святковий стіл на Новий рік чи Різдво у мене асоціюється з запеченою курко ...
Запіканка з куркою, кабачком та сиром
Ця ніжна і соковита запіканка - гарна ідея для обіду чи вечері. М'ясо, с ...
Немає коментарів:
Дописати коментар